Mèdia 18/02/2021

'Hierro' torna amb un nou cas per a la jutge Candela Montes

Movistar+ estrena la segona temporada del 'thriller' ambientat a les Illes Canàries

2 min
Candela Peña dona vida a la jutge Montes

La primera temporada de Hierro va ser un dels èxits de ficció més rotunds de producció pròpia de Movistar+, i això li va valer una renovació gairebé immediata. La jutge Candela Montes, interpretada per Candela Peña, torna aquest divendres amb un nou cas per investigar. La segona temporada del thriller, que serà l'última de la sèrie, arrenca un parell de mesos després dels fets que es mostraven a la primera. Montes continua sent una jutge incòmoda i ara està entestada en resoldre el cas de narcotràfic en què està involucrat Díaz (Darío Grandinetti), que es nega a col·laborar amb la justícia. "La jutge segueix sent igual d’incòmoda per al sistema, però ara està més sola i més enfadada i tot li sembla més injust", explica Peña.

En paral·lel a aquest cas, Montes es veurà involucrada en un conflicte familiar quan hagi de decidir sobre la custòdia de l'Ágata i la Dácil, les filles del Gaspar i la Lúcia, una exparella en guerra. El conflicte dividirà l'illa en dos i desembocarà en un assassinat amb molts sospitosos. Una de les novetats d'aquesta temporada és la incorporació d'Aina Clotet al repartiment. L'actriu catalana interpreta Tamara Arias, una advocada de Madrid que defensa els interessos econòmics i familiars del Gaspar. Com en el cas de la primera temporada, la segona entrega s'ha rodat gairebé íntegrament a l'illa canària d'El Hierro.

Hierro ha passat de ser una producció descartada per La Sexta a convertir-se en la nineta dels ulls de Movistar+. La ficció, creada pels germans Pepe i Jorge Coira, ha sigut reconeguda als premis Ondas (millor sèrie i millor actriu) i als Feroz (millor drama i millor protagonista), entre d'altres.

stats