Mèdia 21/07/2021

Movistar anuncia el documental ‘Las huellas de elBulli’

Desenes de testimonis, de dins i fora del món gastronòmic, plasmen la trajectòria professional i la influència de Ferran Adrià

V.N.
1 min
Imatge del tràiler promocional de 'Las huellas de elBulli'

El nou projecte de Movistar és un documental sobre un dels cuiners més influents del món: Ferran Adrià. Las huellas de elBulli recorrerà la trajectòria del xef i comptarà amb testimonis del món de la gastronomia com Joan Roca, Hiroyoshi Ishida i Jordi Cruz, entre molts altres, i els de l’equip d’elBulli. Altres veus que hi participaran són d’àmbits molt diversos com el presentador de Late Motiv Andreu Buenafuente, l’entrenador del Granada FC Diego Martínez, l’artista Anicka Yi, el crític d’art Vicente Todolí i l’economista Marcel Planellas. La producció, creada per José Larraza i dirigit per Iñigo Ruiz, arribarà a l’octubre a la plataforma de pagament.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

ElBulli va ser reconegut el 2002 com el millor restaurant del món per Restaurant Magazine, un premi que va tornar a guanyar consecutivament des del 2006 al 2009. El New York Times també va fer menció dels èxits d’Adrià amb un reportatge de setze pàgines sobre la nova Nouvelle Cuisine, de la qual consideraven Ferran Adrià el principal representant. Els reconeixements i premis internacionals han sigut nombrosos per a un xef que ha arribat a influir més enllà de la cuina. L’emissió de Las huellas de elBulli coincideix, a més, amb el desè aniversari del tancament del restaurant que va ser l’emblema de la cala Montjoi.

stats