Mèdia 16/01/2014

L’ARA retransmetrà en directe el segon debat ‘I ara què?’, amb Xavier Sala i Martín i Germà Bel

L’ARA continua, avui a les 19.30 h, el cicle de debats ‘I ara què?’. El segon debat reflexionarà sobre com s’hauria de construir un model econòmic per a la Catalunya del futur

1 min
Xavier Sala i Martín i Germà Bel

El segon debat del cicle 'I ara què', creat per l'ARA per analitzar com ha de ser la Catalunya del futur des de la perspectiva social, econòmica i política, serà retransmès per 'streaming' a l'Ara TV aquest dijous, a partir de les 19.30 hores, des de la Sala Teatre del CCCB.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Trobareu la retransmissió si cliqueu AQUÍ

Sota el títol 'Un model econòmic per a Catalunya', debatran Xavier Sala i Martín, catedràtic d'economia de la Universitat de Colúmbia, i Germà Bel, catedràtic d'economia de la Universitat de Barcelona, moderats per Antoni Bassas. Xavier Sala i Martín ens aportarà les seves opinions des d'un punt de vista liberal, mentre que Germà Bel ho farà des de posicions més pròximes a la socialdemocràcia.

Després del gran èxit de la venda d’entrades per a assistir al segon debat ‘I ara què?’, l’ARA l’oferirà en directe a l’ara.cat, ja que fa dies que no queden localitzats i molts dels lectors que no n'han pogut aconseguir han demanat que es retransmetés l'acte.

Els lectors també podran participar al debat enviant els seus comentaris a través del hashtag de Twitter #iARAquè. Alba Om llegirà els tuits més destacats a Xavier Sala i Martín i Germà Bel que els respondran durant el debat.

stats