Mèdia 25/08/2017

'Info K' especial sobre els atemptats, diumenge al vespre a TV3

El major dels Mossos d'Esquadra parlarà amb nens i joves sobre els fets de la setmana passada a Barcelona i a Cambrils

Ara
1 min
Josep Lluís Trapero parla amb nens a l''Info K' d'aquest diumenge

BarcelonaTV3 emetrà aquest diumenge a les 20.35 h, just abans del 'Telenotícies vespre', una edició especial de l'informatiu infantil 'Info K' centrada en els atemptats de la setmana passada a Barcelona i a Cambrils. Segons han avançat en un tuit els Mossos d'Esquadra, i ha confirmat posteriorment la directora i presentadora de l'espai, Laia Servera, al programa hi participarà el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que parlarà amb "nens i joves" sobre els atacs jihadistes a Catalunya.

El programa, que durarà 20 minuts, estarà protagonitzat per nens i nenes d'entre 8 i 12 anys i, segons explica TV3, s'hi tractaran "diverses qüestions relacionades amb els atemptats". L''Info K' els ha demanat que "expressin els dubtes, consultes, inquietuds i pors que tinguin perquè diferents experts en seguretat, terrorisme, emocions, prevenció o emergències els puguin resoldre". Entre aquests experts, a més de Trapero, hi haurà l’arabista Dolors Bramon i l’expert en seguretat Jofre Montoto.

De forma excepcional, aquest especial de l''Info K' es podrà veure per TV3, però també s'emetrà, a la mateixa hora, pel canal Super3, que acull habitualment el programa.

L'espai, estrenat el 2001, s'emet habitualment pel canal Super3 a les 19.30 h. Actualment està de vacances, però al setembre estrenarà una nova temporada. El març d'aquest any, l''Info K' va ser guardonat amb el premi Zapping al millor programa d'actualitat.

stats