L'interès per anul·lar la subscripció a la HBO es dispara després del final de 'Joc de trons'

Google Trends detecta un increment de les cerques dilluns a la matinada

El final de 'Joc de trons' amenaça amb provocar una allau de baixes a la HBO, que s'ha quedat sense la seva sèrie més atractiva. La quantitat de cerques amb l'expressió "cancelar suscripción HBO" a Espanya es va disparar dilluns cap a les quatre de la matinada. A aquella hora s'acabava l'últim capítol de 'Joc de trons' per a aquells que l'havien començat a reproduir a les tres, el moment en què la plataforma el va posar a disposició dels seus abonats de tot el món. Segons indica Google Trends, el nombre de cerques amb aquestes paraules en aquell moment va multiplicar per deu les que hi havia hagut en qualsevol altre moment dels cinc dies anteriors.

El mateix servei detecta també un altre pic (molt menys pronunciat) dilluns a la nit, que podria coincidir amb el moment en què van acabar de mirar la sèrie els seguidors que van esperar a veure l'episodi final dilluns al vespre. 

Si es fa la mateixa consulta però en anglès ('cancel HBO subscription') i aplicada arreu del món, el resultat és molt similar: dilluns a les quatre de la matinada (hora catalana) el nombre de cerques es dispara de cop, i es detecten nous pics dilluns a la nit, coincidint amb un horari més propici per veure l'últim capítol des d'Europa. 

Més continguts de