Mèdia 08/05/2018

Javier Cámara, protagonista d'una comèdia política per a TNT

Mediapro produeix 'Vota Juan', una sèrie per al canal de pagament

Ara
1 min
Javier Cámara, en una imatge compartida per ell a Instagram durant la promoció de 'The Young Pope'

BarcelonaL'actor Javier Cámara protagonitzarà la nova sèrie de producció pròpia del canal de pagament TNT, 'Vota Juan', una comèdia ambientada en el món de la política espanyola. La ficció, produïda per Mediapro, ha estat creada per Diego San José ('Ocho apellidos vascos') i Juan Cavestany ('Vergüenza'). Cámara ja té experiència en l'àmbit televisiu: va debutar amb 'Siete vidas' i últimament ha participat en produccions internacionals com 'Narcos' i 'The young Pope'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Vota Juan', que s'estrenarà la temporada que ve, se centra en la figura de Juan Carrasco, un avorrit ministre d'Agricultura que, després d'una sèrie de casualitats, decideix presentar-se a les primàries del seu partit i, així, poder optar a la candidatura a la presidència del govern. En la seva nova carrera política, el Juan no està sol. L'acompanyen la seva cap de premsa, la responsable del seu gabinet i el seu assessor personal, tres professionals que intenten suplir la seva inexperiència i falta d'habilitat política amb picaresca i improvisació.

"La sèrie 'Vota Juan' s'emmarca dins d'un pla de producció que tindrà continuïtat en els pròxims anys i que forma part de l'estratègia internacional de la nostra companyia: apostar, d'una banda, per grans produccions globals i, de l'altra, per continguts locals i més pròxims a l'espectador", explica Daniel González, director general de TNT a Espanya i Portugal.

stats