Mèdia 15/11/2018

Joaquín Sabina tindrà la seva sèrie biogràfica

La vida del cantautor serà explorada en una ficció de dues temporades

Ara
1 min
Joaquín Sabina durant els primers compassos del concert al Palau Sant Jordi.

BarcelonaDesprés de l'èxit de 'Luis Miguel' (Netflix), la sèrie sobre l'ídol pop de Mèxic, els 'biopics' televisius sobre cantants comencen a proliferar. Ara és el torn de Joaquín Sabina, la vida del qual serà explorada en una nova sèrie que estan desenvolupant Sony Music Spain i BTF Media, amb la col·laboració d'Endemol Shine Boomdog de Mèxic. Segons es va anunciar al MipCancun, la ficció sobre Sabina comptarà amb dues temporades i tindrà un equip de guionistes capitanejat per Manuel Ríos, que va escriure el telefilm 'Raphael, una historia de superación personal'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els responsables de la sèrie han assegurat que el cantant d'Úbeda està participant activament en la gestació del projecte. "Tenint en compte que moltes de les cançons de Sabina tenen un vessant autobiogràfic, la contribució que Sabina pot fer a la sèrie és extraordinària", ha assegurat Francisco Cordero, fundador de BTF Media. De fet, confessen que el cantant fins i tot els ha indicat quin és el tema que resumeix tota la seva vida: 'Ni tan joven, ni tan viejo'.

La sèrie sobre Sabina no és l'únic 'biopic' musical que tenen entre mans Sony Music Spain i BTF Media. L'acord signat entre les dues empreses també inclou una sèrie sobre Isabel Pantoja. La ficció, que només tindrà una temporada de tretze episodis, explorarà com la cantant es va convertir en una "icona social del triomf artístic, la feminitat i el patiment".

Segons els responsables, els dos projectes estan en fase de desenvolupament i no estaran a punt per a la seva emissió fins l'any 2020.

stats