Mèdia 28/05/2018

Judit Martín, actriu de 'Polònia', guanya el premi Gat Perich

En el programa de sàtira política dona vida, entre d'altres, a Marta Pascal i Eulàlia Reguant

Ara
1 min
Judit Martin, actriu de 'Polònia', guanya el Premi Internacional d'Humor Gat Perich

BarcelonaL'actriu de 'Polònia' Judit Martín ha sigut reconeguda amb el Premi Internacional d'Humor Gat Perich per la seva feina com a comediant. La 20a edició dels guardons, que s'entregaran el 5 de juliol, també ha premiat el treball de l’humorista gràfica Flavita Banana, pseudònim de Flavia Álvarez-Pedrosa, i la revista “El Jueves”, que celebra els 40 anys.

En el programa de sàtira política de TV3, Martín dona vida a diversos personatges com ara Marta Pascal, Irene Montero, Cristina Cifuentes, María Dolores de Cospedal o Eulàlia Reguant. La feina televisiva la compagina amb la col·laboració que fa al 'Versió RAC1', el programa de Toni Clapés on posa veu a la perruquera Vane i fa paròdies de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, o l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

El jurat del Premi Internacional Gat Perich està format per Josep Maria Cadena ('El Periódico'), Vicent Sanchis (TV3), Jaume Vidal ('El Punt-Avui'), Sergi Dória ('ABC'), Antoni Bassas ('Ara'), Rosa Mundet ('La Vanguardia'), Manu Caballero (RBA), i els dibuixats Kap i Fer i Rosa Bertran, de l’Associació Perich Sense Concessions.

stats