Mèdia 04/12/2012

Kate Middleton espera el seu primer fill

El futur fill del príncep Guillem d'Anglaterra es convertirà en el tercer en la línia successòria al tron britànic. L'embaràs el va confirmar ahir oficialment la casa reial britànica

Judit Monclús
1 min
Kate Middleton espera el seu primer fill

Després de mesos de rumors i especulacions, la casa reial britànica ha anunciat que els ducs de Cambridge estan esperant el seu primer fill. A través d'una breu publicació al seu compte de Twitter, Clarence House va avançar l'esperada notícia ahir a la tarda. El fill del príncep Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton es convertirà en el tercer en la línia directa de successió al tron britànic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La notícia, esperada per molts des del dia del casament dels ducs el 29 d'abril del 2011, ha arribat acompanyada per la de l'ingrés de Middleton a l'hospital londinenc King Edward VII. Segons assegura el comunicat oficial, la duquessa està hospitalitzada a causa d'unes fortes nàusees matutines, pròpies de les embarassades però que la faran mantenir en repòs durant uns dies.

La reina Elisabet II, el duc d'Edimburg, el príncep Carles i Camilla Parker-Bowles, així com els familiars de Kate Middleton, s'han mostrat "encantats" amb la notícia, segons afegeix el comunicat de la casa reial. El fill que esperen els ducs de Cambridge serà el primer nét del príncep de Gal·les i el tercer besnét de la reina d'Anglaterra.

Per la seva banda, el primer ministre britànic, David Cameron, ha afirmat que la parella seran "uns pares meravellosos", segons ha publicat a Twitter.

stats