Cultura i història
Mèdia 13/11/2023

L'ARA i 'L'Avenç' sumen esforços

El diari i la revista ofereixen una subscripció conjunta anual en paper i digital

ARA
1 min
El diari ARA i la revista 'L'Avenç'

BarcelonaAmb la nova etapa de la revista L'Avenç ja en marxa sota la direcció de Simona Škrabec, aquesta emblemàtica publicació mensual de cultura i història, que ha rebut el suport de l'ARA a l'hora d'enfocar el seu futur, segueix sumant esforços amb el diari. Els dos mitjans estableixen ara una oferta conjunta per als lectors: una subscripció que inclou les dues capçaleres i que comporta un important estalvi, en concret un 31% de descompte. Suposa rebre els 11 números de la revista en paper, l'ARA en paper tots els caps de setmana i accés il·limitat en digital. Els interessats en aquesta possibilitat trobareu tots els detalls de la proposta a https://subscripcions.ara.cat/promocions/subscripcio-avenc

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ARA ja va vendre al març el que va ser l'últim L'Avenç abans del canvi d'etapa: era el número 500 i tenia un caràcter extraordinari i un gruix inèdit, amb 120 pàgines. L'operació va tenir molt bona acollida i es va esgotar als quioscos.

Fundada el 1977, la revista ha tornat a renéixer mantenint la continuïtat de la seva proposta, la d'una mirada històrica al present amb obertura als grans debats globals des del món de la cultura. "És important poder dir i pensar tot el que vulguem en llengua catalana", diu la seva directora, nascuda a Ljubljana (Eslovènia) el 1968 i establerta a Barcelona des del 1992.

stats