Llibre
Mèdia 27/05/2021

L'ARA ofereix deu còmics del detectiu Conan

Els llibres es poden aconseguir a la botiga web de l’ARA del 26 de maig al 8 de juny.

1 min
Portada del llibre "Detectiu Conan. El famós detectiu de l'oest"

L’ARA ofereix deu còmics d'estil manga shonen del popular detectiu Conan, creat pel japonès Gosho Aoyama. Són deu històries d’intriga que enganxen sobretot els joves, però també públics de totes les edats. 

Els deu títols que ofereix el diari són els següents: L'origen de Conan Edogawa, La mansió embruixada, El misteri de l'habitació tancada, Tot desxifrant l'endevinalla, La primera víctima, La veritat rere la màscara, El secret, Sota la màscara, La reunió d’antics alumnes i El famós detectiu de l’oest.

El detectiu Conan és conegut en un munt de països, gràcies a la televisió, al cinema i als llibres que se n’han fet, traduïts a molts idiomes, també el català.

Conan Edogawa “sembla un nen però té el cervell d’un adult” a causa d’un verí que l’ha encongit. El detectiu més petit del món viu amb el famós detectiu privat Kogoro Mouri i li resol tots els casos. 

Editats per Planeta Cómic, els llibres del detectiu Conan es poden aconseguir separadament (7,95€ cada còmic) o bé conjuntament (75,52€ el lot dels 10) del 26 de maig al 8 de juny en aquest enllaç

stats