Mèdia 04/06/2021

L'ARA ofereix deu còmics del detectiu Conan

Els llibres es poden aconseguir a la botiga online de l’ARA del 26 de maig al 8 de juny

ARA
1 min
Un dels llibres del detectiu Conan

L’ARA ofereix deu llibres, en forma de manga shonen, del popular detectiu Conan, creat pel japonès Gosho Aoyama. Són deu històries d’intriga que enganxen sobretot els joves, però també públic de totes les edats. 

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els deu títols que ofereix el diari són els següents: L'origen de Conan Edogawa, La mansió embruixada, El misteri de l'habitació tancada, Tot desxifrant l'endevinalla, La primera víctima, La veritat rere la màscara, El secret, Sota la màscara, La reunió d’antics alumnes i El famós detectiu de l’oest.

El detectiu Conan és conegut en un munt de països, gràcies a la televisió, el cinema i els llibres que se n’han fet, traduïts a molts idiomes, també el català. A Catalunya, la sèrie d'animació basada en els còmics es pot veure a través del Super3.

Conan Edogawa “sembla un nen però té el cervell d’un adult” a causa d’un verí que l’ha encongit. El detectiu més petit del món viu amb el famós detectiu privat Kogoro Mouri i li resol tots els casos.

 

Editats per Planeta Cómic, els llibres del detectiu Conan es poden aconseguir separadament (7,95 € cada còmic) o bé conjuntament (75,52 € el lot dels 10) del 26 de maig al 8 de juny en aquest enllaç

stats