Mèdia 30/01/2014

La tele que ens espera: TV3 fa vaga i Chanquete mor una altra vegada

La pública catalana no emetrà pràcticament res d'estricta actualitat en tot el dia i 'Cuéntame' reviurà la mort del més emblemàtic personatge de 'Verano azul'

Joan Callarissa
1 min
'Cuéntame cómo pasó' / RTVE

BarcelonaTres recomanacions de la televisió d'avui:

  • TV3 està de vaga tot el dia i la cadena publica programa redifusions de molts programes que s'ham emès en 'prime time'. Tot i que la vaga suposa una reducció de l'oferta informativa –només s'emet un terç de cada hora de programa informatiu–, permet veure al llarg del dia espais que potser alguns espectadors no han tingut l'ocasió de veure. Al llarg de la jornada, s'emetrà 'Valor afegit', 'El foraster' visitant Espolla, 'Tot un món' o 'Català a l'atac'.
  • 'Cuéntame cómo pasó' [La 1 / 22:30 hores] torna avui dijous amb històries particulars que reflecteixen la història col·lectiva de l'Espanya dels anys 80. En l'àmbit professional, el matrimoni Alcántara està molt involucrat en els seus respectius projectes. Com que tots dos requereixen una forta inversió, no costarà gaire que hi hagi conflictes entre la parella. Mentrestant, Carlos es dedica a fons a reformar el Fly, que està a punt de reinaugurar-se. Finalment, la mort de Chanquete de 'Verano azul' deixa commocionada a Maria i a la resta d'espectadors que segueix la sèrie. Encara sort que la seva amiga Gala té una idea per tornar a veure-ho.
  • La lluita per entrar al paradís pot esdevenir una batalla per la supervivència quan l'entorn en què vivim resulta ser una gran mentida. La Sexta emet avui en 'prime time' 'La isla' [22:35 hores], una cinta que narra la fugida d'una parella que descobreix que res és el que semblava. Ewan McGregor i Scarlett Johansson en són els protagonistes.
stats