Mèdia 02/01/2014

La tele que ens espera: contra els perses i amb els Reis d'Orient

Humor, documentals i actualitat, el còctel televisiu d'avui divendres

Joan Callarissa
1 min
'Cronos'

BarcelonaTres recomanacions de la televisió d'avui:

  • 'Cronos' [33 / 21:45 hores], l'espai presentat per Enric Calpena que dóna cabuda a documentals històrics de gran factura, ofereix aquesta setmana 'Per Atenes'. L'Imperi Persa sembla que no té cap límit. Tots els enemics que s'hi han enfrontat han estat exterminats o han estat assimilats. Els atenencs, amb l'ajuda d'alguns dels seus veïns, van decidir plantar-li cara. Era una actitud suïcida. La primera Guerra Mèdica, dos mil cinc-cents anys enrere...
  • El programa 'Vespre a La 2' [La 2 / 19:00 hores] se centrarà en la Cavalcada dels Reis Mags de Barcelona. Visitaran el plató del programa el patge de la ciutat de Barcelona, el Patge Gregori, amb un grup de carters reials que participaran a la Cavalcada de Barcelona i la directora de la Cavalcada, Marta Almirall, que explicarà en què consistirà la rua d'enguany. L'equip del programa també visitarà els preparatius del 'flashmob' que es podrà veure durant la Cavalcada. D'altra banda, el reportatge de Nadal de 'Vespre a la 2' se centrarà en les joguines. La contacontes Numancia Rojas explicarà un conte sobre els Reis Mags. Toni Aira i Toni Bolaño seran els encarregats d'analitzar tota la informació del dia.
  • Antena 3 emet avui una edició especial de reis de 'Me resbala' [Antena 3 / 22:30 hores]. Arturo Valls, presentador de l'espai, ha convidat de nou a vuit còmics que se sotmetran a diverses proves en què demostraran el seu enginy, capacitat humorística i reflexos "per provocar el riure de tota la família". Edu Soto, Toni Acosta, Flo, Miki Nadal, Luis Larrodera, Paco Collado (El Aberroncho), Anabel Alonso i Secun de la Rosa hauran d'encarar els reptes del programa i crearan, sobre la marxa, "situacions absolutament divertides".
stats