Mèdia 20/12/2013

La tele que ens espera: 'La riera' s'acomiada fins al 2014

La Barcelona marítima i viure sense compte bancari són dos altres continguts proposats avui

Joan Callarissa
2 min
'La riera' s'acomiada fins al 2014 / TV3

BarcelonaTres recomanacions de la graella d'avui:

  • A les 15:50 hores, 'La Riera' s'acomiada fins l'any que ve. Arriba Nadal a la sèrie de les sobretaules de TV3. No hi regnarà la pau ni l'harmonia: en Balló, que perd els nervis, el Nil, que vol marxar, i la Mercè Riera, que pagarà un preu molt alt en un dia desastrós. 'La Riera' tornarà a la graella de TV3, dimarts, 7 de gener.
  • 'Thalassa' [33 / 22:10 hores] emet dos reportatges aquesta setmana. El primer parla "del país del vent", on un grapat "d'esbojarrats" es pengen als núvols, per viure-hi el que és millor i el que és pitjor. Es reuneixen cada any per triar un campió, enmig d'una immensitat desèrtica, envoltada per l'oceà: Namíbia, un país situat a quatre passes del veí sud-africà i amb un passat colonial germànic. Un país del qual no s'ha parlat mai gaire però on, últimament, els iniciats han trobat la terra promesa a Lüderitz, per fer un duel de velocitat, orquestrat per dos virtuosos del 'kitesurf', Sébastien Cattelan i Sophie Routaboul, la campiona.
  • En el segon, titulat 'Aromes del mar', s'endinsen en la Barcelona més marinera i mediterrània. Allí, el programa fa un recorregut per diferents indrets genuïns de la ciutat que desborden història amb aroma de mar. El Mercat del Ninot, el barri de La Ribera, la llibreria Nàutica, seran algunes de les parades per trobar gent de mar que fa vida a Barcelona. Tot i que la ciutat ha canviat molt en els darrers anys, aquestes persones i aquests indrets demostren que Barcelona encara té gust de mar. Un viatge inspirador cap a l'esperit marítim de la ciutat, "que perdura".
  • L'espai de contingut social, 'Para todos La 2' se centra avui a les 12:00 hores en la possibilitat de viure sense compte bancari, en les experiències de l'alpinista Araceli Segarra i en la nit de Nadal de 1993. És possible viure sense bancs? Podem viure sense tenir algun compte? Debatran el tema Juan José Toribio, de l'Associació Espanyola de Banca, Vicente Jorge, d'Advocats autoresponsables, i Montse Andrés, d'Ausbanc, Associació d'Usuaris de Banca. Els presentadors del programa, Marta Càceres i Juanjo Pardo, entrevistaran Araceli Segarra, alpinista, que explica que no hi ha res "ni tan alt, ni tan difícil". En l'espai 'Para todos la tele' Raúl Díaz repassarà el programa especial del sopar de Nadal de 1993.
stats