Mèdia 25/09/2017

L'entrevista de Jordi Évole a Carles Puigdemont domina el 'prime time' de diumenge

El programa especial de 'Salvados' va ser seguit per 856.000 espectadors

Ara
1 min
L'entrevista de Jordi Évole a Carles Puigdemont domina el 'prime time' de diumenge

BarcelonaL'actualitat informativa sobre l'1-O continua dominant les audiències televisives. La nit de diumenge es va poder tornar a comprovar amb l'emissió de l'especial de 'Salvados' en el qual Jordi Évole va entrevistar Carles Puigdemont a la Generalitat de Catalunya. El programa de La Sexta va ser l'espai més vist de diumenge, amb 856.000 espectadors i una quota de pantalla del 29,1%.

L'espai d'Évole també va obtenir bones dades al conjunt de l'Estat, on va ser seguit per 3,4 milions d'espectadors i va obtenir un 19,4% de 'share'. A banda de donar-li el lideratge de diumenge, aquesta xifra converteix l'entrevista a Puigdemont en l'entrega més vista de 'Salvados' d'aquest any i en l'emissió més seguida d'aquesta setmana.

L'èxit del programa també va beneficiar 'El objetivo', presentat per Ana Pastor. L'espai, que tenia com a convidada Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, va ser el cinquè programa més vist del dia. El van seguir 452.000 espectadors i va obtenir una quota del 17,2%.

Pel que fa als canals més vistos de la jornada, TV3 va aconseguir el lideratge amb una quota del 12,2%. El 'Telenotícies vespre' va ser el programa més vist de la cadena, amb 639.000 espectadors, mentre que el '30 minuts' titulat 'Setge al referèndum' va ser el segon més seguit. El reportatge va ser seguit per 552.000 espectadors i va obtenir un 18,4% de 'share'. El 'Telenotícies migdia' es queda en tercera posició, amb 458.000 espectadors, i quarta en el global dels programes més seguits de la jornada.

stats