Televisió
Mèdia 13/03/2015

L'HBO vol allargar més 'Game of thrones'

Els productors volien fer-ne com a màxim set temporades, però la cadena intentarà que n'hi hagi més

Ara
2 min

BarcelonaEls productors de la sèrie 'Game of thrones', David Benioff i Dan Weiss, van anunciar fa un any la seva intenció de tancar la sèrie, com a màxim, després de la setena temporada. "Era el nostre objectiu des del principi, i un cop hem tingut la sensació que podrem explicar aquesta història fins a la seva conclusió, es va convertir en un objectiu encara més clar. Set déus, set regnes, set temporades", deia llavors Benioff, en declaracions recollides pel portal Entertainment Weekly.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però un any després, i quan falten poques setmanes perquè s'estreni la cinquena temporada de la sèrie, la cadena HBO ha començat a fer campanya perquè 'Game of thrones' pugui anar mes enllà d'aquestes set entregues. Segons la mateixa web, el responsable de programació del canal de cable, Michael Lombardo, vol mirar de convèncer els productors perquè l'allarguin més: "M'agradaria que aquesta sèrie durés deu anys, com a fan i com a directiu de la cadena? Absolutament", ha dit Lombardo.

Tot i així, assegura que serà molt respectuós amb el que finalment decideixin els responsables de la ficció. "Vam començar aquest viatge amb el David i el Dan. És la seva visió", ha indicat el cap de programació. "Tindrem una conversa honesta per explorar totes les possibilitats. I si no se senten còmodes anant més enllà de les set temporades, confiaré en ells i confiaré que és la decisió encertada, per més espantosa que em sembli. El que no faré és fer continuar una sèrie més enllà punt en què els creadors creguin que s'ha acabat la història", ha afegit Lombardo.

stats