Mèdia 10/03/2014

L'interès dels espectadors pel final de 'True detective' col·lapsa la web de l'HBO

La sèrie va tancar aquest diumenge la primera temporada als Estats Units

Ara
1 min
'True detective' ha tancat amb èxit la primera temporada

BarcelonaLa sèrie de la cadena HBO 'True detective' s'ha convertit en un dels fenòmens televisius de la temporada, tal com va quedar demostrat aquest diumenge a la nit, coincidint amb l'emissió als Estats Units del capítol que tancava la primera etapa de la producció. El gran nombre de persones que van connectar-se a la web de la cadena per veure l'episodi a través d'internet va fer que el portal es col·lapsés i que alguns dels usuaris s'haguessin d'esperar més del que haurien volgut per saber com s'acabava la temporada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"A causa de l'aclaparadora demanda popular per #TrueDetective, ens han avisat d'una incidència que afecta alguns usuaris. Sisplau, torneu-ho a provar aviat", va tuitejar la cadena per informar de la caiguda de la seva web, que va tornar a funcionar amb normalitat al cap d'una estona.

El vuitè i últim capítol de la primera temporada de 'True Detective' arriba a Espanya aquest dilluns a la nit (22.30) de la mà de Canal+ Series. De moment, la ficció no ha renovat oficialment, però tot apunta que tindrà una segona temporada. No hi serà l'actor protagonista de la primera, Matthew McConaughey, que la setmana passada va confirmar que no seguiria vinculat a la sèrie.

stats