Mèdia 25/02/2016

Manel Fuentes presentarà el concurs de ball d'Antena 3 'Top dance'

Rafael Amargo, David Bustamante i Mónica Cruz formaran part del jurat

Ara
1 min
Manel Fuentes

BarcelonaAntena 3 ja té una nova feina per a Manel Fuentes. Tres setmanes després de tancar la quarta edició de 'Tu cara me suena', la cadena ha proposat al presentador català que es posi al capdavant de 'Top dance', segons avança aquest dijous Vertele. Es tracta d'un concurs de ball que adapta el format internacional 'Floor filler', el mateix que Cuatro ja va portar a Espanya l'any 2008 amb el nom de 'Fama, ¡a bailar!'. El càsting per participar-hi es va obrir a començaments d'any, però de moment no s'ha anunciat quan està previst estrenar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més de Fuentes, aquesta setmana s'han conegut els noms d'alguns dels membres del jurat del programa. El mateix portal Vertele revelava dimarts que un dels encarregats de valorar les actuacions del concursants seria el coreògraf Rafael Amargo, mentre que Fórmula TV anunciava dimecres el nom de l'actriu i ballarina Mónica Cruz. Per la seva banda, 'La Vanguardia' hi ha sumat aquest dijous el cantant David Bustamante.

A més d'aquest projecte, Fuentes també presentarà un especial sobre hipnosi que Antena 3 prepara des de finals de l'any passat.

stats