COMUNICACIÓ
Mèdia 07/09/2011

'El Matí de Catalunya Ràdio' demana disculpes als oients per la discussió de Fuentes amb Vicenç Navarro

En un comunicat, el programa assegura que s'ha posat en contacte amb el professor de la UPF i que estant "treballant" per tornar-lo a entrevistar "aquest cop a l'estudi"

Redacció
1 min

BarcelonaEl Matí de Catalunya Ràdio s'ha disculpat aquest dimecres a la tarda a través d'un comunicat de l'entrevista que Manel Fuentres ha fet al catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de la UPF, Vicenç Navarro, i que ha acabat amb una picabaralla en antena entre tots dos. Navarro s'ha acomiadat de la conversa que han mantingut per telèfon dient-li a Fuentes que era “molt maleducat”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el comunicat, el programa matinal que dirigeix i presenta Manel Fuentes diu que "lamentem i demanem disculpes als oients que s'hagin pogut sentir ofesos per la manera en què s'ha desenvolupat l'entrevista". Afegeix el text: "Tot just s'ha acabat el programa Manel Fuentes s'ha posat en contacte amb ell (Vicenç Navarro) i estem treballant perquè ben aviat el puguem tornar a entrevistar, aquest cop a l'estudi".

Fuentes ha volgut entrevistar Navarro per telèfon després que el professor universitari assistís dilluns a la manifestació contrària a la reforma de la Constitució. La conversa, però, no ha arrencat bé. "Faci una pregunta més interessant", ha sigut la primera resposta de Navarro. Fuentes li ha replicat que "les preguntes són les que són, les fan interessants les respostes dels convidats". Davant les interrupcions de Fuentes, Navarro s'ha queixat diverses vegades que el periodista no li deixava respondre fins que ha acabat llançant una amenaça: "Renoi, si no em permet respondre, li penjo el telèfon". Fuentes no s'ha arronsat i ha dit: "Com que no contesta a les preguntes, jo intento que ho faci".

stats