Mèdia 12/04/2016

Marc Colomer, nou director de l'ACN

Ha estat nomenat aquest dimarts a la tarda i substitueix Joan Maria Clavaguera

Ara
1 min
Marc Colomer

BarcelonaEl periodista Marc Colomer ha estat nomenat aquest dimarts a la tarda nou director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en substitució de Joan Maria Clavaguera, que ocupava el càrrec des del maig del 2011. Colomer, que formava part de la secció de Política de l'ARA des de la fundació del diari, l'any 2010, torna així a un mitjà que ja coneix, perquè hi havia treballat durant dos anys com a periodista multimèdia, també a la secció de política. La seva incorporació al nou càrrec està prevista per a aquesta mateixa setmana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nascut a Arenys de Munt el 1977, Colomer va iniciar la seva trajectòria al departament d'Informatius de Ràdio Arenys, de la qual posteriorment va ser director. També va treballar en altres emissores locals del Maresme i va col·laborar en l'edició d'aquesta comarca del diari 'El Punt', a més d'ocupar les corresponsalies de mitjans com Europa Press i COMRàdio en aquest mateix territori.

El nou director de l'ACN, que és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils, ha participat també als programes d'anàlisi política '2324' i 'Més 3/24', del canal 3/24, i a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

stats