Mèdia 03/08/2017

El capellà mediàtic Carlos Fuentes presentarà un debat a La 1 els divendres a la nit

'Ara i aquí' s'emetrà en desconnexió per a Catalunya

Ara
1 min
Carlos Fuentes (dreta) amb Josep Ramon Lluch als estudis de TVE a Sant Cugat

BarcelonaCarlos Fuentes tornarà a presentar un programa a Catalunya a partir del setembre. El capellà franciscà es posarà al capdavant d''Ara i aquí', un espai de debat que s'emetrà per La 1, en desconnexió per a Catalunya, els divendres a la nit i a partir del 15 de setembre.

"Donarem la paraula a tothom", assegura Fuentes al vídeo promocional de l'espai que Televisió Espanyola ha penjat a la seva web. En aquest anunci, el presentador hi apareix acompanyat de tres dels seus col·laboradors habituals, que li proposen alguns temes a tractar: "la vida", "la solitud", "coses bones, perquè no tot és dolent", "el paper que fan els avis".

Durant els últims dos anys, Fuentes ha treballat a 7TV, la televisió autonòmica murciana, on presentava 'Cita con Carlos Fuentes'. Fins al 2015 s'havia posat al capdavant de 'Catalunya opina', un espai de debat –similar al que conduirà ara a TVE– que durant molts anys es va emetre a Canal Català, fins que el 2014, amb la desaparició de la cadena, va fer el salt a Televisió de Badalona, que el va cancel·lar el juliol del 2015. L'espai va tenir durant un temps una versió espanyola, que es va emetre primer a Intereconomía –l'any 2013, amb el títol 'Queremos opinar'–, i després a 13TV –durant el 2014, convertit en 'Queremos escuchar.

El nou programa serà dirigit per Josep Ramon Lluch i es gravarà als estudis de TVE a Sant Cugat unes hores abans de l'emissió.

stats