Mèdia 20/12/2016

Miguel Ángel Silvestre s'incorpora a la tercera temporada de 'Narcos'

L'actor valencià donarà vida a un personatge "enigmàtic" a l'exitosa sèrie de Netflix

Ara
2 min
Miguel Ángel Silvestre

BarcelonaMiguel Ángel Silvestre s'incorpora al repartiment de 'Narcos'. L'actor valencià participarà a la tercera temporada de la sèrie de Netflix, que s'està rodant des de l'octubre i s'estrenarà, probablement, l'estiu de l'any que ve. D'aquesta manera, Silvestre estreny el seu lligam amb la plataforma de vídeos nord-americana, que ja el va fitxar l'any passat com un dels protagonistes de 'Sense8', la segona temporada de la qual començarà el 5 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que ja fa dos mesos que l'actor participa al rodatge d'aquests nous episodis, no ha estat fins aquesta setmana que el seu fitxatge ha sortit a la llum, i ara per ara es coneixen molt pocs detalls del seu personatge. En declaracions a Efe, Silvestre el descriu com a "molt enigmàtic". "No se sap gaire qui és. Viu una història d'amor molt agra que té a veure amb el que és la història de la sèrie", ha explicat l'actor al portal Bluper.

Els nous capítols de 'Narcos' –que ja té garantida, a més de la tercera, una quarta temporadatindran com a protagonista principal el líder del càrtel de Cali, Guillermo Rodríguez Orejuela, un personatge interpretat pel mexicà Damián Alcázar, que pren el relleu de Pablo Escobar, mort al final de la segona temporada. Entre les noves incorporacions d'aquests nous episodis hi ha també Javier Cámara.

Els últims dies de Pablo EscobarPrecisament, Silvestre va saltar a la fama interpretant el paper d'un narcotraficant, El Duque, a l'adaptació espanyola de la sèrie 'Sin tetas no hay paraíso', emesa a Telecinco entre el 2008 i el 2009.

stats