Mèdia 10/06/2017

Mor als 88 anys Adam West, el Batman televisiu

La seva família ha dit en un comunicat: "Sempre serà el nostre heroi"

Ara
1 min
Adam West, el Batman televisiu, al Passeig de la Fama de Hollywood

BarcelonaL'actor nord-americà Adam West, conegut pel seu paper de Batman a la sèrie dels anys 60, va morir aquest divendres a Los Angeles als 88 anys de leucèmia, segons ha informat aquest dissabte la seva família en un comunicat en què asseguren que West sempre "va aspirar a tenir un impacte positiu en les vides dels seus seguidors" i que "sempre serà" el seu "heroi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

West va morir envoltat de la seva família, on encara hi tenia la seva dona, Marcelle, sis fills, cinc nets i dos besnets. El seu èxit com a Batman va dificultar a West poder aconseguir altres papers, ja que va quedar associat per sempre al seu popular personatge. No obstant, va seguir treballant durant tota la seva carrera i va tornar a aconseguir la fama com a veu de l'alcalde de Quahog, de nom també Adam West, en la sèrie animada de la Fox 'Family guy'.

Adam West vestit de Batman

Al cinema, West va tenir papers en les pel·lícules 'The young Philadelphians' (1959) i 'Robinson Crusoe on Mars' (1964). A més, va participar amb la seva veu en la cinta animada 'Redux riding hood' (1997), nominada a l'Oscar com a millor curtmetratge. El febrer del 2016, la sèrie de la CBS 'The big bang theory' va celebrar el seu episodi número 200 i va homenatjar el 50è aniversari de 'Batman' amb una aparició de West.

stats