Mèdia 11/03/2014

Mor amb 11 anys Iraila, concursant de 'La voz kids'

Tenia càncer des de feia quatre anys. Telecinco demanarà a la família si vol que s'emetin les seves actuacions en programes gravats però que encara no s'han vist

Ara
1 min

BarcelonaIraila la Torre, concursant de 'La voz kids', va morir aquest dilluns amb 11 anys, segons ha informat la seva família a través del seu perfil de Facebook. La nena, que patia càncer des de feia quatre anys, va interpretar el tema 'Diamonds', de Rihanna, en la fase d'audicions a cegues i va convèncer els tres jutges del programa. Finalment va ser seleccionada per l'equip de Malú, que aquest dimarts ha lamentat la seva desaparició en un tuit: "Una vegada més la mort es manifesta en la seva forma més injusta. Iraila, amor meu, els àngels t'esperen. Descansa en pau".

La participació d'Iraila al programa, doncs, encara no s'havia acabat, però el concurs ja està gravat des de fa mesos. Per això, segons informa Mediaset en un comunicat, representants de la cadena i de la productora Boomerang s'han desplaçat aquest dimarts fins a València –d'on era la nena– "per transmetre el condol als pares" i "conèixer la seva voluntat pel que fa a la presència de la nena al concurs".

En el seu comunicat a Facebook, els pares de la nena demanen que les possibles "mostres d'afecte en forma de flors o similar" que se'ls vulguin fer arribar siguin substituïts per donatius a Aspanion, una entitat de suport als pares de nens amb càncer que els ha fet costat durant la malaltia.

stats