Mèdia 09/07/2020

Netflix anuncia una allau d'últimes temporades

'Dead to me', 'El método Kominsky' i 'Ozark' es preparen per acomiadar-se

Ara
2 min
Alan Arkin i Michael Douglas en una escena d''El método Kominsky'

BarcelonaUna de les claus de Netflix és la renovació constant del seu catàleg. Des de fa un parell d'anys, la plataforma ha establert com a tradició que, per norma general, les seves sèries no passin de les tres o les quatres temporades i ara ho ha tornat a demostrar anunciant una riuada d'últimes temporades. Les últimes a sumar-se a la llista de pròxims comiats són les comèdies El método Kominsky i Dead to me, que han estat renovades per a una tercera i última temporada, segons va anunciar aquesta setmana la plataforma.

Habitualment Netflix evita cancel·lar les sèries sense atorgar una última temporada que permeti als creadors tancar les trames com ells volen i que els espectadors tinguin un final satisfactori. Per això, en la majoria dels casos, renoven les sèries anunciant l'última temporada, una cancel·lació de facto. A més d'El método Kominsky i Dead to me, en la llista d'adeus també hi figuren Ozark, Glow i Las escalofriantes aventuras de Sabrina. Totes tres acabaran amb l'emissió de les seves quartes temporades. Lucifer també entra en aquest grup, tot i que el seu cas és una mica particular. Les tres primeres temporades es van emetre a la cadena Fox, que després de la tercera entrega la va cancel·lar. Llavors Netflix va decidir recuperar-la i ha produït tres temporades més. La sisena, que encara no s'ha estrenat, serà l'última.

El método Kominsky, protagonitzada per Michael Douglas i Alan Arkin, és una de les sèries que més alegries ha donat a Netflix en el terreny dels premis. La ficció, centrada en la vellesa d'un actor en decadència i el seu representant, va guanyar el Globus d'Or a la millor comèdia i el Globus d'Or al millor actor protagonista l'any 2019.

stats