Sèries
Mèdia 27/07/2023

Netflix estrena 'Un cuento perfecto', la nova adaptació d'Elísabet Benavent

La minisèrie, de vuit episodis, se centra en una parella provinent d'entorns socials molt oposats

À.G.
2 min
'Un cuento perfecto' consta de 8 episodis

BarcelonaElísabet Benavent segueix el seu fulgurant camí del paper a la pantalla. Després de veure com Netflix adaptava la seva saga En los zapatos de Valeria, i com Fuimos canciones feia el salt al cinema, ara li toca a una altra novel·la completar el pas a l’audiovisual. Es tracta d’Un cuento perfecto, que també ha comprat Netflix i arriba aquest dijous a la plataforma. Rodada a cavall de Grècia i Madrid, aquesta minisèrie se centra en dos personatges, la Margot i en David, que no podrien ser més diferents. Ella és hereva d’un conglomerat hoteler, mentre que ell combina tres feines precàries per poder quadrar els comptes a finals de mes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els protagonistes en coneixen en una circumstància inusual: la Margot ha fugit del seu casament, i quan topa amb el David de seguida es converteixen en amics i confidents. Al llarg de vuit episodis es desenvolupa la clàssica trama de comèdia romàntica en la qual tots dos intenten ajudar l’altre a trobar l’amor de la seva vida i superar l'ex, sense ser del tot conscients dels llaços que els van estrenyent cada cop més.

Anna Castillo i Álvaro Mel són els encarregats d’encarnar la parella protagonista, en un repartiment que compta amb alguns secundaris destacats, com Ana Belén, Lourdes Hernández (més coneguda sobretot per la seva faceta musical sota el nom de Russian Red), Ingrid García-Jonsson, Ane Gabarain i Elena Irureta.

Segona de ‘Good omens’

El menú seriòfil d’aquest divendres es completa amb l’arribada de la segona temporada de Good omens, l’adaptació de la novel·la homònima de Terry Pratchett i Neil Gaiman. Protagonitzada per Michael Sheen, David Tennant, Jon Hamm i Frances McDormand, la sèrie segueix un dimoni i un àngel que s’han acostumat a viure a la Terra i volen evitar l’arribada de l’Anticrist, per estalviar-se la nosa d’haver de lliurar la batalla final entre Cel i Infern. A la segona temporada, els guionistes van més enllà del material original i aprofundeixen en la insòlita amistat dels dos protagonistes.

stats