Mèdia 22/05/2018

Netflix fitxa els Obama com a productors de sèries i pel·lícules

Impulsaran nous continguts que es podran veure a la plataforma a partir de l'any que ve

Ara
2 min
Netflix fitxa els Obama com a productors de sèries i pel·lícules

BarcelonaL'expresident dels Estats Units Barack Obama i la seva dona, Michelle Obama, han tancat un acord "plurianual" amb Netflix i produiran sèries i pel·lícules per a la plataforma. Segons ha anunciat la companyia, el tracte inclou la possible producció de "sèries amb guió, sèries sense guió, docusèries, documentals i llargmetratges" a través de Higher Ground Productions, l'empresa que l'exmandatari i l'exprimera dama han creat amb aquesta finalitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Una font coneixedora de l'acord ha explicat a Reuters que els Obama s'implicaran directament en la producció dels continguts. En alguns dels formats hi apareixeran personalment, i en altres es mantindran només darrere de les càmeres. S'espera que els primers programes fruit d'aquesta col·laboració vegin la llum d'aquí un any, el maig del 2019. De moment no s'han donat detalls sobre els continguts dels formats, però no es preveu que siguin estrictament polítics.

"Un dels plaers més senzills de la nostra etapa com a servidors públics va ser poder conèixer tanta gent fascinant de totes les condicions socials i ajudar-los a compartir les seves experiències amb una audiència més àmplia", ha explicat Obama. I continua: "És per això que la Michelle i jo estem tan contents d'haver-nos associat amb Netflix: esperem cultivar i tenir cura de veus creatives, inspiradores i amb talent, capaces de promoure una empatia i una entesa més grans entre els pobles, i ajudar-los a compartir les seves històries amb tot el món".

L'exprimera dama afegeix que ella i el seu marit han cregut sempre en "el poder" que tenen les històries: "Ens inspiren i ens ajuden a obrir la ment i el cor cap als altres". Netflix, diu, és "l'espai natural per al tipus d'històries" que volen "compartir".

El responsable de continguts de Netflix, Ted Sarandos, destaca que Barack i Michelle Obama són unes de les persones "més respectades i més reconegudes del món" i ocupen una posició "única" per "descobrir i destacar històries de gent que marca la diferència en les seves comunitats i s'esforça per millorar el món". "Estem increïblement orgullosos que hagin escollit Netflix per convertir-la en la casa de la seva formidable habilitat com a narradors d'històries", ha assegurat Sarandos.

stats