Mèdia 21/02/2022

Netflix renova Dave Chappelle tot i la polèmica del seu anterior monòleg

L.M.
1 min
Dave Chappelle a 'The Closer'.

Netflix ha anunciat que prepara l’especial de comèdia Chappelle’s home team, presentat i produït pel monologuista Dave Chappelle i que comptarà amb la participació d’altres comediants. La plataforma ho ha comunicat tot i les acusacions de trànsfob que Chappelle va rebre per algunes de les seves bromes a The closer, el seu monòleg anterior.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Chappelle’s home team constarà de quatre entregues, cada una de les quals centrada en un humorista diferent, tot i que de moment només se sap que la primera estarà dedicada a Earthquake i la segona a Donnell Rawlings. Chappelle explicava a The Hollywood Reporter que “Quake i Donnell no són només amics, sinó que han inspirat" la seva carrera. "Tothom que es dediqui a la comèdia els coneix i sap que ja va sent hora que brillin”, afegia.

La polèmica generada per The closer, estrenat l’octubre del 2021, i les consegüents crítiques a la plataforma no han afectat gaire Netflix, que ha marcat el 28 de febrer com a data d’estrena del nou especial. D’altra banda, la carrera de Dave Chappelle tampoc dona senyals d'haver patit, ja que a l'abril participarà, amb altres humoristes, en un festival de comèdia que, paradoxalment, es diu Netflix is a joke.

stats