Mèdia 06/11/2015

Telecinco i Cuatro estrenaran dimecres, simultàniament, 'Ocho apellidos vascos'

Ara
1 min

BarcelonaLa pel·lícula 'Ocho apellidos vascos' s'estrenarà a la televisió dimecres de la setmana que ve i ho farà per partida doble, ja que Telecinco i Cuatro l'oferiran de simultàniament a partir de les 22.30 h.

L'estratègia d'oferir un contingut que promet grans audiències en dues o més cadenes simultàniament no és nova –Mediaset ho va fer amb 'El Príncipe' i 'Anclados'; TVE, amb les sèries de sobretaula, i Atresmedia, amb 'Refugiados', per exemple–, però és inèdita en el cas d'una pel·lícula. A més, Mediaset opta per oferir-la als seus dos canals principals, cosa que fins ara no havia fet: les estrenes simultànies es feien habitualment a Telecinco i els temàtics, però Cuatro se'n mantenia al marge.

'Ocho apellidos vascos', coproduïda per Telecinco Cinema, es va estrenar als cinemes el març de l'any passat i es va convertir en la pel·lícula espanyola més taquillera de la història. El film arriba a la televisió deu dies abans que s'estreni a les sales la seva seqüela, 'Ocho apellidos catalanes'.

stats