Mèdia 18/04/2015

Paltrow només aguanta quatre dies la dieta de pobre

Albert Castellví Roca
2 min
Paltrow només aguanta quatre dies la dieta de pobre

Barcelona“Tal com em temia, només hem aguantat quatre dies. Em vaig ensorrar i vaig menjar una mica de pollastre i verdura fresca (i, per ser del tot sincera, mitja bossa de regalèssia)”. Amb aquestes paraules, Gwyneth Paltrow confessava dijous a la nit, al seu blog, que no ha sigut capaç de superar el repte que s’havia proposat, que consistia a menjar amb només 29 dòlars setmanals, és a dir, menys de 27 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La iniciativa formava part de la campanya de sensibilització impulsada pel Banc dels Aliments de Nova York, que volia demostrar les dificultats amb què es troben els 47 milions de nord-americans que sobreviuen gràcies a les ajudes socials del govern, que distribueix vals de 29 dòlars setmanals bescanviables per aliments. En una fotografia penjada a la xarxa, l’actriu, de 42 anys, mostrava la compra que havia fet amb aquest pressupost: una dotzena d’ous, un paquet de tortillas, una panotxa, un moniato, un alvocat, una cabeça d’alls, una ceba, un tomàquet, un enciam, un pebrot verd, una col verda, una bossa de pèsols congelats, un paquet d’arròs integral, un paquet de mongetes negres i -en una elecció que ha sorprès tothom- set llimes. “La meva perspectiva sobre com és de difícil menjar aliments sans i nutritius amb aquest pressupost ha canviat per sempre”, assegurava Paltrow.

“Sé que la fam no sempre ens toca a tots directament, però sí que ens toca indirectament. Després d’aquesta setmana estic encara més agraïda de poder oferir menjar d’alta qualitat als meus fills”, deia l’actriu, que animava tothom a “fer tot el que sigui possible” per convertir aquesta possibilitat en “un dret humà bàsic i no un privilegi”, i convidava a col·laborar amb el Banc dels Aliments, que cada any ofereix 63 milions d’àpats gratuïts.

stats