Mèdia 13/03/2016

Pedro J. Ramírez, possible causa del divorci entre Osborne i TVE

A.c.r.
2 min
Pedro J. Ramírez, possible causa del divorci entre Osborne i TVE

Una de les incògnites que queden per resoldre en l’enfrontament entre la productora del programa En la tuya o en la mía i Radiotelevisió Espanyola és el motiu que va portar el consell d’administració de la corporació estatal a renovar per només 5 capítols -en comptes dels 18 que exigia la productora- el format que més bons resultats està donant a La 1 aquesta temporada. Ahir, però, el portal Dircomfidencial va revelar què -o, més aviat, qui- hi podria haver al darrere d’aquesta sorprenent decisió: Pedro J. Ramírez.

Segons aquesta web, al president de RTVE, José Antonio Sánchez -que fa uns mesos va reconèixer que és votant del PP-, no li va fer cap gràcia descobrir que entre els convidats de Bertín Osborne en el tram final de la temporada hi havia Ágatha Ruiz de la Prada, i que en aquell capítol, rodat des de fa setmanes tot i que encara no s’ha emès, hi apareixia el marit de la dissenyadora, l’exdirector d’ El Mundo Pedro J. Ramírez, que des de fa temps es dedica a carregar contra el govern de Mariano Rajoy.

Sánchez, doncs, hauria decidit castigar la productora desdient-se a última hora del preacord que s’havia assolit per renovar el programa per 18 noves entregues. A més, el president de la corporació va culpar el director de TVE, José Ramón Díez, de no haver-li comunicat que Ramírez sortiria al programa, cosa que ell sí que sabia. Això hauria motivat, al seu torn, la dimissió de Díez, que va tenir lloc el 25 de febrer, en la mateixa reunió del consell d’administració que va aprovar la polèmica renovació d’ En la tuya o en la mía.

stats