Mèdia 26/06/2015

'Plats bruts' no torna a TV3 aquest estiu

La televisió pública reemetrà l'última temporada de 'Polseres vermelles' i estrenarà la sèrie francesa 'Unitat d'investigació'

Ara
1 min
Plats bruts suma aquest estiu la seva tretzena reposició, però ha notat el desgast de l’audiència.

BarcelonaEl pis del David i el López no omplirà les pantalles aquest estiu. Després de 13 reposicions de la ficció, TV3 ha decidit trencar la tradició que s'havia establert els darrers anys, de manera que la sèrie protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sánchez no es reemetrà els mesos de juliol i agost a la televisió pública. L'any passat, 'Plats bruts' va punxar d'audiència. Durant el període estival, la sèrie va aconseguir només 132.000 espectadors i una quota de pantalla del 8,6%, unes xifres que se situaven molt per darrere de les que van aconseguir el 2013, amb 298.000 fidels i un 16,9% de 'share'.

Per a aquest estiu, la cadena recuperarà l'última temporada de la sèrie d'Albert Espinosa 'Polseres vermelles'. També reemetrà '300', el programa presentat per Toni Tortajada que repassa els últims 300 anys de Catalunya i que es va estrenar el setembre de l'any passat. Per a les nits d'estiu, la televisió pública aposta per una nova proposta, el xou 'Improstar', mentre que a la franja de tardes es podrà veure la sèrie francesa 'Unitat d'investigació', que s'estrenarà a Catalunya. A més, la cadena catalana recuperarà 'Ja t'ho faràs' i 'No me la puc treure del cap'.

stats