Mèdia 28/07/2016

'Popap', el nou programa de Mariola Dinarès a Catalunya Ràdio

L'espai s'emetrà d'una a dues del migdia i parlarà de tendències socials, creativitat i continguts a la xarxa

Núria Juanico
1 min

BarcelonaCatalunya Ràdio acollirà la propera temporada 'Popap', un programa conduït per Mariola Dinarès que girarà al voltant de les tendències socials, els hàbits a les xarxes, la publicitat i la creativitat. L'espai s'estrenarà el 29 d'agost i s'emetrà d'una a dues del migdia, tal com ha explicat aquest dijous Dinarès a 'El matí de Catalunya Ràdio'. A banda de l'hora diària en antena, 'Popap' també tindrà un canal de YouTube amb continguts propis.

"Volem fer un programa interessant, divertit i inspirador", ha explicat Dinarès, que ha precisat que no serà un espai "de tecnologia". La presentadora ha dit que tindrà similituds al paper de bombolles perquè serà "addictiu, sorprenent i pràctic". El mateix nom del programa, 'Popap', és "una paraula inventada que em va inspirar", ha subratllat Dinarès.

Per començar a escalfar motors, 'Popap' ja s'ha posat en marxa a les xarxes socials i ha llançat una crida. El programa busca dues persones que vulguin passar "les 48 hores més èpiques de la seva vida", ha avançat la presentadora. La temporada passada, Dinarès era la segona veu d''El suplement', el programa matinal dels caps de setmana presentat per Ricard Ustrell.

stats