Mèdia 06/11/2017

Possible cas d'abús sexual a 'Gran Hermano'

Segons 'El Confidencial', el programa ha denunciat un concursant que va ser expulsat dissabte

Ara
1 min
El José María hauria abusat de la Carlota dins de la casa de 'Gran Hermano'

BarcelonaLa Guàrdia Civil investiga un possible cas d'abús sexual dins de la casa de 'Gran Hermano'. Segons 'El Confidencial', el director de continguts del programa es va presentar la matinada de dissabte a la comissaria de la Guàrdia Civil de Colmenar Viejo, a Madrid, per denunciar que un dels concursants, José María López, havia abusat d'una altra participant, Carlota Prado, que és la seva parella.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El mateix portal revela que, segons el responsable del programa, la noia anava "bastant beguda", i que el presumpte agressor "es va tapar a ell mateix i a la dona amb un edredó" per evitar que les imatges fossin captades per les càmeres del programa. Els fets haurien tingut lloc al voltant de la 1.30 h de la matinada de dissabte.

El mateix dissabte al matí, la direcció de 'Gran Hermano' va emetre un breu comunicat a través de Twitter en què anunciava que s'havia "expulsat" López per una "conducta intolerable" i afegia que s'havia "considerat oportú" que Prado també sortís de la casa.

Posteriorment, es va ampliar el comunicat per precisar que la noia no havia estat expulsada, sinó que "seguint les directrius de l'equip de psicòlegs" se li havia "aconsellat" sortir de la casa, però que s'hi podrà reincorporar dijous si ho considera convenient.

Ni el programa ni la cadena no han explicat quin és el motiu de l'expulsió del concursant, però aquest dilluns al migdia el grup Mediaset ha admès en un altre comunicat que els fets s'han posat en coneixement de la Guàrdia Civil.

stats