Mèdia 22/06/2015

Preysler i Vargas Llosa haurien amagat l’idil·li quatre mesos

Joan Callarissa
1 min
Preysler i Vargas Llosa haurien amagat l’idil·li quatre mesos

BarcelonaLes relacions entre persones grans centren cada cop més la informació del cor a l’estiu. Si l’any passat va ser l’idil·li entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet el que no parava de donar titulars, enguany sembla que Vargas Llosa i Isabel Preysler seran els que donaran més de si.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’ Abc ha publicat en exclusiva que el Nobel i la dona de milionaris podrien haver mantingut la seva relació en secret -per al gran públic i per a la dona d’ell, que la van descobrir alhora- durant quatre mesos, un fet que dista de la decent informació oficial que teníem fins ara. Segons va publicar l’¡Hola! fa dues setmanes, Preysler i Vargas Llosa s’haurien retrobat per casualitat després de 29 anys en un sopar a Londres el 26 de maig.

Però l’ Abc apunta que aquella trobada no hauria sigut tan accidental. Allò hauria sigut l’excusa per explicar-se en públic, i realment tot hauria començat quatre mesos abans de la data de l’¡Hola!. Concretament, al febrer, quan Preysler -ja viuda de Miguel Boyer- va tornar a la vida pública després del dol per l’exministre. La diva de Porcelanosa hauria anat al Teatro Español de Madrid a veure el Nobel, que representava l’obra Los cuentos de la peste. Un paper que l’escriptor encarnava mentre la seva dona Patricia era al Perú cuidant la seva mare, de 97 anys.

stats