Mèdia 04/03/2016

La productora d’‘En la tuya o en la mía’ vol una renovació de més de cinc entregues

1 min
La productora d’‘En la tuya o en la mía’ vol una renovació de més de cinc entregues

En la tuya o en la mía està a la corda fluixa. El consell d’administració de Televisió Espanyola (TVE) va decidir la setmana passada renovar el programa d’entrevistes de La 1 per només cinc noves entregues. Segons explica el diari digital El Español, la productora de l’espai, Proamagna, es nega a acceptar la renovació. La companyia considera que no els compensa gravar aquestes noves entregues a causa de l’esforç de planificació que, tal com diuen a la capçalera digital, els suposa.

El programa està presentat per Bertín Osborne, que, segons El Español, també s’ha negat a continuar si la renovació és només de cinc entregues. En cas que la productora i TVE no arribin a un acord, En la tuya o en la mía acabaria el 30 de març en comptes de finals d’abril, que és quan la cadena preveu que finalitzi. De fet, ja s’han gravat els quatre programes del març que quedarien per emetre i que tenen com a convidats Juan y Medio, Bibiana Fernández, Lola Herrera i Agatha Ruiz de la Prada.

En la tuya o en la mía aplega de mitjana a Espanya 3,8 milions d’espectadors i un 18,5% de quota de pantalla. Davant aquestes dades d’audiència, que l’han convertit en líder de la franja en diverses ocasions, TVE ha anat renovant progressivament el programa per no interrompre’n l’emissió. L’espai va aconseguir el seu rècord de share amb l’entrevista al futbolista Iker Casillas, mentre que va assolir el màxim d’espectadors amb la conversa entre Osborne i Alejandro Sanz. N.J.

stats