Mèdia 04/09/2017

Raquel Sans torna avui al ‘TN migdia’ i Núria Solé s’estrena al ‘Comarques’

El retorn d''Els matins' i l'estrena de 'Tarda oberta' donen el tret de sortida a la nova temporada de TV3

A.c.r.
2 min
Raquel Sans ha sigut corresponsal a Washington els últims quatre anys.

BarcelonaAmb el començament de la nova temporada, TV3 renova parcialment les cares dels Telenotícies. Raquel Sans, fins ara corresponsal de la cadena a Washington, tornarà a presentar des d’avui el Telenotícies migdia, al costat de Carles Prats. Per la seva banda, Cristina Riba, que durant els últims mesos havia cobert la baixa per maternitat d’Ariadna Oltra a l’informatiu del migdia, a partir d’ara farà parella amb Ramon Pellicer els caps de setmana, en substitució d’Agnès Marquès, que ha fitxat per RAC1. Toni Cruanyes continuarà presentant sol el Telenotícies vespre, mentre que Núria Solé debuta avui com a conductora del nou Telenotícies comarques, que començarà a les 13.55 -a partir de la setmana que ve, a les 13.45- i que ja no inclourà desconnexions territorials.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Avui també arrenquen el nou format d’Els matins, presentat i dirigit per Lídia Heredia de 8.00 a 11.00, i Tarda oberta, que conduiran Ruth Jiménez i Vador Lladó i que ocuparà la franja de 16.40 a 20.00. La resta de programes diaris -igual que la major part dels de prime time - s’estrenaran la setmana que ve. El dia 12 debutarà el magazín matinal A tota pantalla, que presentarà Nuria Roca i que omplirà les tres hores que hi ha entre Els matins i el Telenotícies comarques. I la nova sèrie de sobretaula, Com si fos ahir, emetrà el primer capítol en prime time per la Diada, i el dia 12 s’establirà ja en el seu horari definitiu, les 15.50, després del Cuines, que aquell mateix dia recuperarà el format habitual.

D’altra banda, des d’avui fins dijous TV3 emetrà, a les 20.00, els quatre capítols de Bogeria a la pastisseria que van quedar pendents a l’abril, quan l’espai es va retirar de la graella pels mals resultats.

stats