Mèdia 15/07/2015

'Som una nació europea', el llibre de Raül Romeva, amb l’ARA

A partir del 25 de juliol i en exclusiva als quioscos amb l’ARA

Ara
1 min
Romeva deixa ICV per la fredor amb el procés

BarcelonaA partir del proper dissabte 25 de juliol, l’ARA ofereix als seus lectors 'Som una nació europea (i una carpeta incòmoda)', de Raül Romeva, una obra fruit de la seva llarga experiència com a eurodiputat al Parlament Europeu. El llibre ajuda a entendre on som com a país, d'on venim i cap on anem. L'obra estarà disponible a partir del dissabte 25 de juliol i en exclusiva als quioscos amb l’ARA. Una bona oportunitat per descobrir què pensa el cap de llista del sobiranisme.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Romeva, que encapçalarà la llista unitària de la societat civil, CDC i ERC per al 27-S, ha treballat per a diversos organismes internacionals: els anys 1995 i 1996 va ser el responsable del programa educatiu i de cultura de la pau de la Unesco a Bòsnia i Hercegovina, entre 1996 i 1997 va ser supervisor de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) en diversos processos electorals en aquell país, i entre 2004 i 2014 va ser diputat per ICV al Parlament Europeu, on ha treballat sobretot en afers internacionals, cooperació, afers marins, immigració i igualtat d’oportunitats.

La seva experiència en organismes internacionals avala Romeva per analitzar com veuen des de Brussel·les la qüestió catalana els dirigents i mitjans internacionals.

stats