Mèdia 31/12/2013

Polèmica per la Reina del Cava… que beu cervesa

La Confraria del Cava es plantejarà "clàusules d'exclusivitat" per a les futures reines, després de l'anunci de cervesa d'Anna Simon

Acn
1 min

Sant Sadurní d'AnoiaLa Confraria del Cava es plantejarà si cal afegir "clàusules d'exclusivitat" perquè les futures reines del cava "defensin" aquest producte. El president de l'entitat, Toni de la Rosa, reconeix que "no ha agradat" que la Reina del Cava d'enguany, la periodista Anna Simon, hagi enregistrat un anunci de televisió on se la veu celebrant el Cap d'Any amb una cervesa de la marca Estrella Galicia a la mà.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que la confraria admet que "els espais publicitaris són lliures i qualsevol beguda i cadena pot fer el que li convingui", el president de l'entitat cavista ha explicat que en la propera reunió dels confrares obriran "un procés de reflexió interna" per si cal "afegir clàusules d'exclusivitat en els acords amb les futures reines del cava". De la Rosa ha relatat que en els darrers 30 anys "mai ha passat un cas com aquest", que ha suscitat una polèmica, perquè "amb la il·lusió de seleccionar un personatge popular mai havíem pensat que podria passar això", ha manifestat. L'objectiu és clar: "Hem de mirar que no torni a passar".

Els cavistes no s'han posat en contacte amb la periodista per parlar sobre aquesta qüestió. La Confraria del Cava deixa clar que els acords amb la reina del cava són que "ella assisteix a la coronació, a la investidura tardoral i aquí s'acaba la relació". A més, Toni de la Rosa ha precisat que "ella pot contactar amb qui vulgui" de la mateixa manera que "qualsevol beguda és lliure de contractar espais publicitaris amb una cadena de televisió". El sector del cava mai s'ha plantejat, col·lectivament, patrocinar unes campanades de Cap d'Any.

stats