Mèdia 26/10/2015

La 1 renova la tarda amb dos nous programes sobre salut

A.c.r.
1 min
La 1 renova  La tarda amb dos nous programes sobre salut

BarcelonaLa 1 estrena avui Centro médico i Esto es vida, dos nous programes que convertiran la salut en protagonista durant la part central de la seva oferta de tarda. El primer d’aquests formats, que s’emetrà cada dia a les 18.20 h, combina elements de documental i de ficció per recrear en cada entrega dos casos clínics reals “curiosos i atractius”. Set actors donaran vida a un equip de cinc metges i dues infermeres, especialitzats en àmbits diversos, a través dels quals es presentaran les històries, que aniran des d’un accident de trànsit provocat per la narcolèpsia del conductor fins a una nena a qui diagnostiquen celiaquia arran de les seves dificultats d’aprenentatge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un cop s’acabi aquest programa, a les 18.50 h arrencarà Esto es vida, un magazín presentat per Cristina Lasvignes que tractarà diversos temes de salut i benestar i que comptarà amb la col·laboració de quatre metges, tres dels quals estaran al plató i l’altra, una especialista en emergències, recorrerà el territori espanyol per oferir reportatges des del carrer. L’espai, que mantindrà relació amb els casos presentats a Centro médico, inclourà també testimonis que parlaran dels seus propis problemes de salut i proposarà experiments científics per explicar com funciona el cos humà.

Aquests dos nous programes substituiran la pel·lícula que La 1 emetia fins ara a la tarda i faran que España directo s’avanci a les 19.35 h. La graella, però, s’haurà de tornar a reajustar quan s’estreni el reality Cuestión de tiempo, que de moment no té data.

stats