Mèdia 14/02/2017

El representant a Eurovisió es disculpa per la botifarra

Manel Navarro assegura que no anava adreçada als eurofans

Ara
1 min
El representant a Eurovisió es disculpa per la botifarra

BarcelonaManel Navarro ha volgut demanar perdó per haver fet una botifarra al final de la gala que el va escollir com a representant espanyol a Eurovisió. La seva tria va resultar polèmica, ja que el públic assistent -i les xarxes socials- s’ho va prendre com una imposició del jurat, que va fer valer el seu vot de qualitat en detriment del vot popular.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

‘¡Que no nos representan!’, crònica de Joan Callarissa sobre l'especial 'Objetivo Eurovisión'El cantant ha explicat que aquell gest de menyspreu -que va arribar després de l’escridassada d’alguns dels presents- no anava adreçat ni a Espanya ni als eurofans. “Em vaig veure acorralat a l’escenari. Ho vaig passar malament i això no s’ho esperava ningú. Era un grupet petit, però no és lògic que se m’insultés així”. Sigui com sigui, el sabadellenc va explicar que en cap cas havia pensat a renunciar.

La roda de premsa es va fer amb la significativa absència a la taula dels responsables de la gala, emesa per La 1, que van deixar sol el cantant en la seva presentació i que no van voler respondre a les preguntes de la premsa.

stats