Mèdia 16/10/2017

La resposta de Puigdemont no aturarà el compte enrere del 155 i quatre claus més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per començar la jornada ben informats

Ara
1 min
El president de la Generalitat i el vicepresident van encapçalar ahir l’ofrena floral del Govern a la tomba de l’expresident Lluís Companys.

1.

La resposta de Puigdemont no aturarà el compte enrere del 155. El president es decanta per un text que reculli el mandat de l’1-O i mantingui l’apel·lació al diàleg. Els fiscals desaconsellen a Maza portar Puigdemont al Suprem. Obren la porta a ampliar per rebel·lió la querella que s’està instruint al TSJC.

2.

El sobiranisme torna a l’Audiència. Trapero, Laplana, Cuixart i Sànchez hi estan citats per un nou informe de la Guàrdia Civil.

3.

Dues persones moren en una furgoneta encerclada pel foc a Pontevedra. Galícia s'enfronta a una onada d'incendis forestals, alguns dels quals amenacen nuclis poblats.

4.

El jove conservador Sebastian Kurz, camí de convertir-se en el pròxim canceller austríac. El partit socialdemòcrata queda en segona posició i arrabassa al Partit de la Llibertat el lloc que li atorgaven les projeccions inicials.

5.

Javier Sierra guanya el premi Planeta 2017 amb un 'thriller' sobre el Sant Graal. L'autora finalista és Cristina López Barrio amb la novel·la 'Niebla en Tánger'.

stats