Mèdia 10/03/2015

Risto Mejide fitxa per Atresmedia dies després de deixar Cuatro

Albert Castellví Roca
2 min
Risto Mejide fitxa per Atresmedia dies després de deixar Cuatro

BarcelonaRisto Mejide ha trigat només tres setmanes a recol·locar-se després de la seva abrupta sortida de Mediaset. El publicista anunciava ahir, a través de Twitter, que ha fitxat pel grup Atresmedia, tot i que no precisava encara què hi farà. Segons el portal Bluper, l’acord entre Mejide i Atresmedia es va tancar ahir mateix, i el més probable és que el presentador vagi a parar a Antena 3, en comptes de La Sexta. Una possibilitat que s’apuntava ahir és que es converteixi en membre del jurat del nou concurs de talents ¡Eso lo hago yo!, que la cadena ha començat a preparar durant les últimes setmanes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Hi ha viatges tan apassionants que acaben convertint-se en migració. Feliç de tornar a Atresmedia, on tot això va començar”, va piular Mejide, que recordava d’aquesta manera que el seu debut televisiu va ser, l’any 2006, al concurs El invento del siglo, que va presentar Carlos Sobera a Antena 3 i que va ser cancel·lat al cap de pocs dies.

Des de llavors, però, la seva carrera a la petita pantalla ha estat lligada a Mediaset, on es va estrenar el mateix 2006 com a jurat de la cinquena edició d’Operación Triunfo. Posteriorment va ser jurat també aTú sí que vales i el febrer de l’any passat es va posar al capdavant de Viajando con Chester. Després de tres temporades amb bons resultats -i quan ja s’havia anunciat la quarta-, Mejide va anunciar per sorpresa el 16 de febrer la seva decisió de deixar el programa. Segons va dir llavors Mediaset, el motiu del trencament va ser econòmic. El grup, però, ja ha reaccionat, i fa deu dies avançava que Pepa Bueno seria la nova presentadora del programa d’entrevistes de Cuatro.

stats