Televisió
Mèdia 06/05/2016

Risto Mejide torna a Telecinco després d'una separació plena de retrets

El presentador encara no ha concretat quin projecte hi farà

à.g.
2 min
Set polítics catalans entrevistats en l’estrena d’‘Al rincón de pensar’

Barcelona"Lluc 15-11:32". Amb aquest lacònic missatge despatxava Risto Mejide una de les notícies més rellevants de la seva carrera: l'imminent retorn a Telecinco després d'haver passat poc més d'un any a Antena 3. La cita de l'Evangeli correspon a la paràbola del fill pròdig, i és així com ironitzava pel fet d'acudir al pare Paolo Vasile, del qual es va separar tempestuosament. Quan Mediaset i el publicista van trencar, la cadena va explicar que Mejide "havia demanat un augment de sou" i que se li havia negat perquè a la resta del personal se li mantenien les condicions. El presentador, en canvi, va oferir una versió ben diferent dels fets: "Fart que Mediaset faci creure que vaig demanar un augment. Vaig demanar que complissin allò que havien promès".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas és que tots dos, aparentment, hi van sortir perdent. Cuatro va seguir amb 'Viajando con Chester', però amb Pepa Bueno de presentadora. Els resultats d'audiència, però, no van acompanyar. Al mateix temps, Risto Mejide va presentar 'Al rincón de pensar' a la franja de 'late night' d'Antena 3, amb unes audiències que van quedar per sota de la mitjana de la cadena –tot i aconseguir més notorietat que la seva contrincant–. L'intercanvi de tuits en forma de dard va seguir quan el publicista va estrenar el seu nou xou.

Ara caldrà veure què farà Mejide a Mediaset. El portal Vertele assegura que en un primer moment se li va demanar de tornar com a jurat en algun dels 'realities' del grup. Però explica, així mateix, que s'està explorant la possibilitat que torni a tenir programa propi, probablement a Cuatro.

stats