Televisió

Rosalía debuta a 'Saturday night live' embolicada amb un edredó

La cantant interpreta 'La fama' i 'Chicken teriyaki' en la seva primera aparició en solitari al programa nord-americà

2 min

BarcelonaRosalía està a punt de publicar el seu segon àlbum, Motomami –sortirà divendres vinent–, i com a part de la promoció porta una setmana voltant per les televisions nord-americanes i donant-se a conèixer entre el públic dels Estats Units. Dijous a la nit va participar per primera vegada a The tonight show de Jimmy Fallon, un dels late shows més populars del país, i aquest dissabte va debutar en solitari al Saturday night live, on va interpretar dues cançons del nou disc: La fama i Chicken teriyaki. A la primera –una bachata que en la versió original canta conjuntament amb The Weeknd– la cantant de Sant Esteve Sesrovires ja va fer un cop d'efecte, perquè va sortir vestida tota de blanc, embolicada amb un edredó de la col·lecció primavera/estiu 2022 del dissenyador nord-americà Marc Jacobs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Poc després d'aquesta primera actuació, Rosalía va tornar a aparèixer a l'escenari amb un look completament diferent. Per interpretar el reggaeton pur de Chicken teriyaki, es va vestir amb una caçadora de motorista de la jove dissenyadora nord-americana Sami Miro. La caçadora, que Rosalía portava a mig posar deixant un braç a l'aire, forma part del disseny que embolcalla tot el nou àlbum Motomami, on les motos i tot el seu univers juguen un paper fonamental. A banda de la caçadora, la cantant duia un vestit vermell de llenceria amb un tall espectacular a l'alçada de la cuixa, ulleres de sol i botes de plataforma. Aquest cop va cantar acompanyada de dos ballarins i va fer una picada d'ullet a la ciutat que l'acull deixant anar a mitja cançó "Y que me gusta, Nueva York".

Saturday night live és un dels programes de stand-up i comèdia més famosos dels Estats Units, i aquest dissabte ha estat presentat per l'actriu Zoë Kravitz. Per a Rosalía, que n'ha estat la convidada especial, era la primera vegada que hi apareixia sola: el 2021 també va actuar-hi però va ser al costat de Bad Bunny, amb qui va interpretar la cançó La noche de anoche.

stats