Les dues sèries sobre Hernán Cortés es veuran a Amazon

N'havia anunciat una amb Javier Bardem i ara ha adquirit la que protagonitzarà Óscar Jaenada

Amazon ha adquirit els drets d’emissió a Espanya i Llatinoamèrica d’'Hernán', la sèrie sobre el conquistador extremeny Hernán Cortés que preparen la productora mexicana Dopamine i l’espanyola Onza ('El Ministerio del Tiempo') i que tindrà com a protagonista el català Óscar Jaenada. La ficció, de vuit capítols, s’estrenarà a finals d’aquest mateix any, coincidint amb el cinquè centenari de la conquesta de Mèxic per part dels expedicionaris espanyols.

Segons la plataforma, la sèrie mostrarà, mitjançant els punts de vista de la resta de personatges, “tots els angles de la polèmica figura” de Cortés, no només com a conquistador, sinó també com a home. “La història de Cortés està plena de fascinació per una terra desconeguda, de passió per un poble que no va poder controlar, de traïció dins de la seva pròpia família i d’amor per la Malintzin, la intèrpret que li va donar la clau per a la seva conquesta”, diu Amazon.

Curiosament, la plataforma ja havia anunciat l’any passat que prepara una altra sèrie basada en la figura d’Hernán Cortés. En aquest altre projecte, produït per Steven Spielberg, el conquistador serà interpretat per Javier Bardem.

Més continguts de