Plataformes
Mèdia Sèries 13/04/2023

HBO Max es convertirà en Max i canviarà preus de subscripció

El nou servei de 'streaming' oferirà la nova sèrie de ‘Harry Potter’ i un 'spin-off' de ‘Big Bang Theory’

Maria Blanch Llardén
3 min
El nou servei estarà disponible el 2024

BarcelonaLa plataforma de streaming HBO Max canvia de nom i d'imatge: a partir del 2024 s'anomenarà Max, segons ha confirmat el grup Warner Bros Discovery. El nou servei combinarà continguts de l’actual HBO Max i de la plataforma Discovery +, que continuarà mantenint el seu servei independent, a més de produccions de HGTV, Discovery Channel, TNT i Food Network, entre d’altres. Max començarà a operar als Estats Units el 23 de maig d’aquest any, mentre que els europeus hauran d’esperar-se fins al 2024 per poder accedir-hi. El gegant de l'entreteniment no ha donat més detalls del seu llançament a Espanya, però ha confirmat que donarà més informació quan s'acosti la data.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova imatge i marca també va acompanyada de modificacions en els preus de les subscripcions, almenys al mercat nord-americà, segons ha explicat el grup. Les noves tarifes són una nova mostra dels canvis de tendència del sector de l'streaming que han cristal·litzat, per exemple, en els nous preus de Netflix. Warner Bros Discovery ha detallat que Max oferirà tres plans de subscripció. La tarifa bàsica, que inclou publicitat, tindrà un preu de 9,99 dòlars al mes (uns 9,07 euros) o 99,99 a l’any (uns 90,75 euros). Permetrà dues transmissions simultànies i tindrà anuncis, sense descàrregues sense connexió i amb una resolució HD de 1080p. La segona que oferirà és Max Ad Free, costarà 15,99 dòlars al mes (uns 14,51 euros) o 149,99 a l’any (uns 136,12 euros) i seguirà amb les mateixes condicions que el pla bàsic, però sense anuncis i amb la possibilitat d’unes trenta descàrregues. L’últim pla que s’oferirà és Max Ultimate Ad Free, que tindrà un cost de 19,99 dòlars (uns 18,14 euros) o 199,99 a l’any (uns 181,50 euros). Aquest admetrà fins a quatre dispositius simultanis, sense anuncis, amb una resolució de 4K UHD i permetrà descarregar-se fins a un centenar de continguts. Una de les novetats més destacades d’aquesta última tarifa és que serà l’única que acollirà tots els títols de la plataforma. Actualment, HBO Max té només una tarifa de subscripció que té un cost de 8,99 euros.

Els usuaris que fins ara eren subscriptors de HBO Max mantindran les mateixes condicions i funcions un mínim de sis mesos. En aquest sentit, els perfils, la configuració i l'historial de visualitzacions (amb les llistes de produccions que volen veure) migrarà de forma automàtica de HBO Max a Max. Després de l'anunci de Warner Bros Discovery, molts usuaris han expressat els seus dubtes sobre les tarifes del servei perquè temen perdre l'oferta a meitat de preu de per vida que van aconseguir quan es van subscriure a HBO Max. L'empresa assegura que el nou servei tindrà una navegació més simplificada i permetrà més personalització.

Noves sèries

Un dels asos a la màniga de Max serà la sèrie de Harry Potter, que ha estat confirmada amb el llançament d'un primer teaser amb la música original de les pel·lícules. En el seu salt a la televisió, Harry Potter tindrà una temporada per a cada llibre de la saga. L’autora de les històries del mag, J.K. Rowling, en serà la productora. L'escriptora espera que el nou format doni una nova dimensió a la història aprofitant el format de llarga durada de la sèrie. 

La nova plataforma també ha anunciat noves entregues d’altres sèries molt populars del grup, com un spin-off de The Big Bang Theory, del qual no s’han revelat gaires detalls. Max també comptarà amb una seqüela de Joc de trons titulada El Caballero de los Siete Reinos: el caballero errante. Dins del catàleg, a més, hi hauria pel·lícules d'èxit, sèries originals i continguts de gèneres com el true crime, realities, menjar i comèdia, entre d’altres. L'empresa de streaming ha afirmat que també actualitzarà una mitjana de 40 nous títols i temporades cada mes.

stats