'The Crown' obre càsting per trobar la seva Kate Middleton

L'anunci especifica que l'actriu que assumeixi el paper no necessita experiència prèvia

2 min
Una de les aficions de la duquessa de Cambridge és la fotografia

BarcelonaKate Middleton, actual duquessa de Cambridge i esposa del príncep Guillem, serà un dels personatges que apareixeran a la sisena i última temporada de The Crown. La producció britànica ha començat el procés de càsting per trobar la persona que donarà vida a la jove del príncep Carles i ha fet públic un anunci, compartit a Twitter per l'ajudant de càsting Kate Bone, en què especifica que la sèrie està buscant "una actriu jove excepcional per interpretar Kate Middleton".

En l'anunci compartit per Bone es detalla que volen una actriu que pugui donar vida a la duquessa de Cambridge quan tenia uns 18 anys. "És un bon paper en una sèrie premiada i busquem algú que tingui una gran semblança física al personatge. Sisplau, envieu fotografies com a referència", indica l'anunci, que adjunta fotos de Middleton quan era jove, a principis dels anys 2000. El procés de càsting està obert a actrius sense experiència prèvia i la productora recorda que estan acostumats "a donar suport a joves actors i les seves famílies en aquest procés creatiu increïblement enriquidor". De fet, en la quarta temporada, l'escollida per donar vida a una jove Diana va ser la pràcticament debutant Emma Corrin, que gràcies a la seva participació en la sèrie va guanyar un Globus d'Or i un Critics Choice.

La sisena temporada de The Crown es començarà a rodar a finals d'agost d'aquest any, mentre que la cinquena entrega, que inclourà la mort de Diana i tindrà Imelda Staunton en el paper d'Elisabet II, està previst que arribi a Netflix al novembre. La plataforma no ha compartit detalls sobre la trama de l'última temporada de la sèrie, però, tenint en compte que estan buscant una actriu per interpretar Kate Middleton, és possible que s'ambienti a principis dels 2000, quan el príncep Guillem va conèixer la seva futura dona a la Universitat de St. Andrews, a Escòcia.

No és la primera vegada que Kate Middleton té versió televisiva. La seva relació amb el príncep Guillem ha estat relatada en diversos telefilms, com ara William y Kate (2011) o William & Catherine: a royal romance (2011), tots dos estrenats coincidint amb el casament de la parella.

stats