Mèdia 11/04/2015

Setmana definitiva per escollir la millor sèrie de la història

Ara
2 min
Setmana definitiva per escollir la millor sèrie de la història

BarcelonaLa setmana vinent serà la definitiva perquè els usuaris de la web de l’ARA escullin quina és la seva sèrie preferida. Aquest procés comença aquest mateix diumenge i deixa enrere dues setmanes destinades a la preselecció i a les votacions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins ara, en l’enquesta que hi ha a la web hi han votat més de 6.300 persones, una gran quantitat d’usuaris que han decidit quines de les 20 sèries que s’hi proposaven són les seves preferides. Ara arriba la segona volta i, de les deu amb més vots, els usuaris de la web de l’ARA hauran de votar quina és la que més els agrada. És a dir, quina és la sèrie televisiva que més els ha captivat de totes les que s’han emès, ja sigui a Catalunya, Espanya o en qualsevol lloc del món. Per fer-ho tindran aquest diumenge i tota la setmana vinent. Un període amb el qual es clou l’atenció que l’ARA ha prestat a les sèries des que els va dedicar un diari especial, diumenge passat. Per reivindicar aquest gènere de ficció que tant ha crescut en els últims temps, el diari donarà una setmana més de protagonisme a les sèries a través de l’enquesta.

Les elegides

Les deu que passen a la segona volta són Breaking bad, Friends, L’escurçó negre, Juego de tronos, Los Soprano, Perdidos, The wire, Plats bruts, Porca misèria i Star Trek. Són les que més han votat els usuaris a través de la web i també part de les que van proposar els lectors de l’ARA a través d’una crida que es va fer a les xarxes per part del diari per confegir la llista inicial de vint.

Les deu sèries que no han arribat a la segona volta són A dos metros bajo tierra, Doctor en Alaska, Els joves, Expediente X, Gent del barri, Homeland, Mad men, Sherlock, Twin Peaks i The good wife. Un cop els usuaris hagin elegit la seva sèrie preferida, l’ARA la donarà a conèixer a través de la seva web.

stats